Site icon تی توجیهی

طرح توجیهی توليد رنگ های صنعتی و ساختمانی (سال 1400) + word و pdf

طرح توجیهی توليد رنگ های صنعتی و ساختمانی سال 1401

طرح توجیهی توليد رنگ صنعتی و ساختمانی
در طرح توجیهی توليد رنگ های صنعتی، كد آيسيک محصول : ٢٤٢٢١١٢٠ می باشد. اين رنگها شامل رنگهای حلالی پلی استری و PU، رنگهای حلالی اكريليک و وينيل، رنگهای الكيدی، اپوكسی، قطرانی، آمينوپلاست، فنوپلاست، نيترو سلولزی، رنگهای اكريليک و وينيل پايه آبی و رنگهای پايه آبی بر پايه الكيد، اپوكسی، سيليكاتی، آمينوپلاست و فنو پلاست آبی، سيليكونی آبی، PU، پايه آبی می باشند.

مصرف رنگهای صنعتی در جهان
هرچه كشورهای جهان از نظر بهداشت و ثروت، اقتصاد و توسعه صنعتی پيشرفته تر باشند، مصرف رنگ آنها نيز بيشتر است. از طرفی هر چه در كشورها، صنعت ساخت و ساز و حمل و نقل فعال تر است، سرانه مصرف رنگ، بيشتر است. لذا توليد رنگ افزایش خواهد یافت.

رشد عرضه و تقاضای جهانی
ميزان رشد تقاضای رنگ ها و پوشش ها (Paints & Coating) در مناطق مختلف جهان متفاوت می باشد. رشد تقاضا در مناطق صنعتی بسيار آهسته بوده ولی در ساير مناطق در حال توسعه و يا توسعه نيافته بسيار شديد می باشد.

شرايط صادرات
رنگهای صنعتی از جمله محصولاتی اند كه محدوديت صادراتی نداشته و در زمره محصولات با مشوق های صادراتی محسوب می گردند. اين محصول بسته به گريد و كاربرد آن در بسته بندی های مختلف: قوطی های فلزی و پلاستيكی، گالن های فلزی و پلاستيكی و ظروف خاص جهت صادرات عرضه می گردد.

اين محصولات چون در دمای محيط پايدار می باشند هنگام حمل و نقل (از طريق كشتی، هواپيما، قطار و كاميون) جهت صادرات در مسافت های طولانی شرايط محيطی خاصی را نياز ندارند.

جهت سفارش طرح توجیهی تولید رنگ های صنعتی و ساختمانی برای دریافت وام و مجوز با شماره های : 09056370500 یا 28421909-021 تماس بگیرید.

همانطوری كه در بند 3-1 همين فصل نيز بيان شد كد تعرفه واردات و صادرات محصول موردنظر عبارتند از : ٣٢٠٨١0، ،٣٢٠٩٩٠ ،٣٢٠٩١٠ ،٣٢٠٨٩٠ ،٣٢٠٨٢٠ ، ٣٢١٠٠٠ كه اين محصولات طبق ماده ٢ قانون مقررات صادرات و واردات ايران (مصوب 1372/4/4 مجلس شورای اسلامی) دارای كد شماره ١ می باشند.

شرح فرآيند توليد رنگ های صنعتی

فرآيند توليد رنگ صنعتی شامل سه مرحله می باشد:

  1. اختلاط اوليه Premixing
  2. پخش ذرات (در آسياب) Dispersing
  3. تنظيم نهايی Adjusting (Let down)

مرحله اختلاط اوليه
در اولين مرحله، پيگمنت و پركننده ها (فيلر) با حلال و رزين مخلوط می شوند. اين عمليات در داخل مخلوط كن های باز و يا پوشيده ولی با سرعت بالا انجام می گيرد. در اين عمليات بايد مواد پودری در حلال و بخشی از رزين، خيس شوند. گرانروی مخلوط در اين مرحله بالاست ولی با افزايش حلال و رزين كاهش می يابد.

نوع اختلاط در اين مرحله تولید رنگ بايد تلاطم و يا حركت ورقه ای و دورانی باشد. اضافه كردن رنگدانه به مخلوط حلال و رزين بايد به آهستگی صورت گيرد تا تجمع رنگدانه در داخل پاتيل اتفاق نيفتد. در بخش پايانی سرعت مخلوط كن افزايش می يابد تا رنگ همگن شود.

مرحله پخش ذرات (در آسياب)
پس از پخش كامل مواد، رنگ به آسياب های شنی و يا گلوله ای منتقل می شود تا ذرات پودری پخش شده كاملاً مرطوب شوند و تعليق رنگدانه يا پيگمنت و پركننده ها (فيلر) در داخل رنگ به صورت پايدار باقی بماند. آسياب كردن رنگ معمولاً در آسياب دانه ای pearl Mill و يا آسياب سه غلطكی انجام می گيرد.

مرحله تنظيم نهایی و بسته بندی رنگهای صنعتی
در اين مرحله توليد رنگ كه در مخلوط كن يا آسياب صورت می گيرد باقيمانده اجزاء رنگ به آن اضافه شده، رنگ از نظر غلظت و فام تنظيم می شود و بعد از تأييد آزمايشگاه در مورد آزمونهای ويسكوزيته، فام و ويژگی های فيزيكی، وارد سيستم فيلتر می گردد.

فيلترهای كيسه ای (bag filter) از جنس الياف پلی آميد (نايلون) با اندازه مشخص الياف و روزنه، برای صاف كردن رنگ مصرف می گردد. پس از صاف شدن رنگ و آزمون آن، محصول نهایی در قوطی های فلزی ٤ ليتری، ٢٠ ليتری، ٥٠ ليتری و يا بشكه های ٢٠٠ ليتری بسته بندی می گردد.

موارد مصرف و كاربرد

به طور كلی موارد مصرف و كاربرد این محصول عبارتند از:

سفارش انواع طرح توجیهی با نرم افزار کامفار در کلیه زمینه ها طبق اصول استاندارد و 4 ماه ضمانت اصلاح وام با 18 سال سابقه در تهیه و تدوین طرح.

كالاهای جايگزين

معمولاً برای حفاظت سطوح صنعتی از محصولات مختلفی استفاده می شود كه عبارتند از :

  1. ورق پلاستيک و لاستیک
  2. ورق فولادی
  3. محصولات قيری
  4. محصولات سيمانی و بتونی
  5. فوم های پليمری

در مقايسه با مواد فوق، استفاده از رنگ بسيار ارزان تر و زيباتر است. از طرفی امكان تعمير آسانتر داشته و اجرای آن نيز سه لتر است. دامنه كاربرد آن نيز بيشتر از تمامی موارد فوق است زيرا محصولات فوق در بسياری از موارد پوشش دهی دارای محدوديت كاربرد بوده و اجرای آنها نيز مشكل می باشد.

اهميت استراتژيكی كالا در دنيای امروز

رنگ آميزی يكی از مهمترين قسمتهای يک پروسه توليدی می باشد. رنگ آميزی از دو جهت حائز اهميت است. اول اينكه يكی از مهمترين پارامترهای جلب كننده نظر مشتری، رنگ نهايی است و دومين اهميت رنگ آميزی مقاومت قطعه در برابر خوردگی و بالا رفتن استحكام و طول عمر قطعه می باشد.

هر چه قطعه بيشتر در معرض مواد خورنده باشد اين اهميت بيشتر جلوه خواهد كرد. پر واضح است كه برای گسترش استفاده از رنگ در صنايع ايران، به يک فرهنگ سازی اصولی و گسترده نياز است. تمام توليدات از جمله دارو، مواد خوراكی، صنعت، منسوجات و… همه نيازمند تنوع رنگ هستند، بنابراين، يک صنعت با رنگ كامل می شود.

با توجه به حضور بسيار زياد رنگ در زندگی روزمره و ارتباط مستقيم آن با افراد، حفظ نكات ايمنی برای سلامت جامعه بسيار حائز اهميت است. در كشورهاى صنعتى، اهميت رنگ شناخته شده است و در كشور ما نيز با عنايت به اين نكته كه در آستانه ورود به جهان صنعتى است، از اين قاعده نمى تواند مستثنی باشد.

نتیجه گیری

لطفا به این مطلب امتیاز دهید:

امتیاز کاربر: 4.91 ( 4 نتایج)