Site icon تی توجیهی

طرح توجیهی تولید تکسون از ضايعات چرم

طرح توجیهی تولید تکسون از ضايعات چرم

در پروسه ساخت چرم، بخش اعظمی از چرم در مراحل شکل دهی (تراش، لايه برداری و کناره گيری) به صورت ضايعات در می آيد. ضايعات چرم را می توان در تولید تکسون و تمام موادی که در آنها از چرم طبيعی استفاده می شود، به کار برد که با مزيت استحکام زياد و قيمت نازل تر، تهيه می شوند.

تکسون برای جذب عرق و جلوگيری از بو گرفتن پا در داخل کفش، در ساخت کيف و ساک و چمدان جهت تقويت لايه داخلی و جهت تهیه جلد کتاب و استندهای نمايشی مورد استفاده قرار می گيرند.

نام و کد محصول

رديف نام محصول کد آیسیک واحد سنجش
1 تولید ورق تکسون 21011380 تن

بررسی کالاهای جایگزین
از آنجایيکه انواع ورق تکسون از ضايعات چرم نقش حفاظتی را در کيف، کفش، چمدان، ساک و …. دارا می باشد می توان انواع ورق های پليمری و مقواهای ضخيم را به عنوان کالای جايگزين نام برد.

ليکن به دليل مزيت های تکسون از ضايعات چرم (سازگاری با محيط و بدن و استحکام بالا و قابل توجه و …) و نيز اينکه ورق های پليمری عوارضی همچون بروز سرطان و … را دارد هيچ جايگزينی برای ورق تکسون از ضايعات چرم نمی توان نام برد.

نگارش انواع طرح توجیهی با نرم افزار کامفار در کلیه زمینه ها طبق اصول استاندارد و 4 ماه ضمانت اصلاح با 18 سال سابقه در تهیه و تنظیم طرح.

اهميت استراتژيکی کالا

موارد مصرف و کاربرد

در این طرح محصول تولیدی ورق تکسون از ضخامت ۱ ميلی متر تا 2/5 ميلی متر می باشد که در موارد زير کاربرد دارد :

  1. ورق تکسون با ضخامت ۱ ميلی متر: جهت استفاده در کيف و داخل کفش کودکان و جلد سر رسيد، کتاب و کلاستور مورد استفاده قرار می گيرد.
  2. ورق تکسون با ضخامت 1/1 – 1/5 ميلی متر: جهت استفاده در کيف و داخل کفش خانم ها، لائی کلاه، ساک مورد استفاده قرار می گيرد.
  3. ورق تکسون با ضخامت 1/6 – 2/5 ميلی متر: جهت استفاده در داخل کفش ورزشی، داخل کفش آقايان، پوتين، چمدان استندهای نمايشی مورد استفاده قرار می گيرد.

جهت سفارش طرح توجیهی تولید انواع ورق تکسون از ضايعات چرم برای دریافت وام و مجوز با شماره: 1909–2842–021 یا 09056370500 تماس بگیرید.

تکنولوژی و روش تولید تکسون

در فرآیند تولید ابتدا مواد اوليه اصلی (ضايعات چرم) آسياب می شود و به صورت پودر در می آيد، سپس داخل ميکسر با پلی وينيل استات (چسب چوب) و لاتکس مخلوط و به صورت همگن در می آيد.

و به وسيله پمپ به مخزن توزيع کننده ارسال و به صورت باريکه ای از مواد مايع بر روی ميز توری (تسمه ای پارچه ای از جنس مواد پليمری) که در حال حرکت به سمت جلو قرار می گيرند. ضمن حرکت به سمت جلو از قسمت زير ميز توری آب مواد خارج می شود .

که سپس مواد به صورت خميری شکل درآمده و بعد روی غلتک هايی که از طريق ديگ بخار گرم می شوند پهن می گردند و لايه لايه خشک می شوند. بعد از خشک شدن اضافه های حاشيه ورق ها توسط تيغه برش می خورد.

و در ادامه مسير در صورت نياز به چاپ يک طرف ورق چاپ (برند تبليغاتی) حک خواهد شد، در پايان فرآیند تولید تکسون ورق ها بر روی تيوپ مقوايی پيچيده و پس از برش مقطعی توسط دو کمربند تسمه ای تفکيک خواهند شد و به انبار انتقال داده می شوند.

مراحل كنترل كيفيت

رشد و تكامل صنايع جهان تاحدود زيادی مرهون رقابت بين واحدهای صنعتی می باشد. در اين راستا هر واحد صنعتی با افزايش كيفيت محصولات خود، سعی در كسب سهم بيشتری از بازار را دارد و اين روند به مرور زمان باعث بهبود كيفيت محصولات و در نتيجه رشد كيفی جوامع صنعتی شده است.

كنترل كيفيت جهت تعيين صحت عمل تولید تکسون ، مطابق مشخصات فنی تعيين شده برای محصول انجام می گيرد. اين عمليات سبب می گردد تا ضمن جلوگيری از توليد محصولات معيوب، از هدر رفتن سرمايه ها جلوگيری به عمل آمده و قيمت تمام شده محصول كاهش يابد. به طور كلی اهداف كنترل كيفيت را می توان به صورت زير خلاصه كرد :

  1. حفظ استاندارهای تعيين شده
  2. تشخيص و بهبود انحرافات در فرآيند تولید
  3. تشخيص و بهبود محصولات خارج از استاندارد
  4. ارزيابی كارآيی افراد واحدها

به عبارت ديگر می توان گفت كنترل كيفيت عبارت است از اطمينان از تهيه و توليد كالا و خدمات، بر طبق استاندارهای تعيين شده و بازرسی به عنوان يكی از اجزاء جدايی ناپذير كنترل كيفيت به منظور شناخت عيوب و تهيه اطلاعات موردنياز برای سيستم كنترل كيفی در همة واحدهای صنعتی انجام می گيرد. مراحل بازرسی كلی با توجه به وضعيت هر صنعت به ترتيب ذيل می باشند :

  1. در مرحله تحويل مواد اوليه
  2. در مرحله آغاز توليد
  3. قبل از آغاز عمليات
  4. قبل از شروع عمليات غير قابل بازگشت
  5. پيش از آغاز عملياتی كه سبب پوشيده شدن عيوب می گردد
  6. در مرحله پايانی كار

هر يک از اين مراحل بازرسی ممكن است در محل عمليات يا آزمايشگاه انجام گيرد. در اين واحد با توجه به ويژگيهای صنعت تولید تکسون از ضایعات چرم، هر يک از مراحل ضروری كنترل كيفی و محل انجام اين آزمايش ها تعيين خواهد شد. مطابق آنچه گفته شد، كنترل كيفيت را بايد در سه مرحله اعمال نمود.

  1. كنترل كيفيت مواد اوليه
  2. كنترل حين تولید
  3. كنترل نهايی

كه هر يک از موارد فوق در زير شرح داده می شود :

1. كنترل كيفيت مواد اوليه
اين بخش از کنترل کيفيت در تولید تکسون از ضایعات چرم بايستی قبل از مرحله خريد با بررسی بر روی نمونه کالا از جهت تطابق ويژگی های مورد انتظار صورت گيرد که مواردی از قبيل بررسی کيفيت ضايعات چرم خريداری شده و همچنين کنترل کيفيت مواد افزودنی نظير لاتکس و پلی وينيل استات خواهد بود.

2. كنترل حين تولید
اين بخش از کنترل کيفيت در برگيرنده تمامی مراحل تولید می باشد که در هر مرحله توسط اپراتور مربوطه کنترل های لازم صورت خواهد گرفت.

3. كنترل نهايی
در این بخش محصولات توليدی قبل از بسته بندی از جهت ظاهری و … مورد کنترل قرار می گيرند.

لطفا به این مطلب امتیاز دهید:

امتیاز کاربر: 4.75 ( 3 نتایج)