Site icon تی توجیهی

طرح توجیهی آموزشگاه زبان (سال 1400) + word و pdf

تصویر آشنایی با صفر تا صد تاسیس آموزشگاه زبان

طرح توجیهی آموزشگاه زبان
ضرورت آموزش زبان بین جوامع ثابت شده است و در بهبود روش زندگی بسیار موثر است. استفاده از زبان انگلیسی بطور گسترده در داخل و خارج کشور تاثیر گذار است، این چنین که برای مطالعه دستورالعمل کالاها وارداتی و یا اطلاعات دریافتی از سایت های معتبر تحقیقاتی در طول روز می تواند در سطح آگاهی افراد تاثیر بسزایی داشته باشد.

عده ای نیز به طبع سفرهای کاری یا تفریحی در خارج از کشور بطور مستقیم با زبان انگلیسی در ارتباط می‌باشند. تعداد افرادی که در این آموزشگاه ها برای یادگیری ثبت نام می کنند و به دنبال انواع راه های آموزش زبان می روند گواه این مدعاست که بسیاری از اقشار جامعه به این نیاز در زندگی خود پی برده اند و این نیاز، نخستین امتیاز برای سرمایه گذاری است که می خواهد در این حوزه فعالیت کند.

در این خصوص نقاط قوت و ضعف فراوانی وجود دارد که در سرمایه گذاری برای تاسیس یک آموزشگاه زبان بسیار تأثیرگذارند. نخستین نکته مهم، مشخص کردن حد و حدود فعالیت و تعیین مسیر مشخص راه است، اول اینکه باید گروه سنی که می خواهید به آنها آموزش دهید را مشخص کنید چراکه شرایط مجوز و بسیاری مسائل دیگر برای گروه های سنی متفاوت است.

این دسته بندی به دو گروه: بزرگسال و کودک و نوجوان تقسیم می شود. اگرچه در هر دو بخش بزرگسالان و کودکان می تواند موفق باشد و یکی از سرمایه گذاری های مناسب و جذاب به شمار بیاید اما بررسی ها نشان می دهد در حال حاضر راه اندازی آن برای کودکان و نوجوانان موفق تر است.

دلیل این نکته هم دو مسئله مهم است، اولاً اینکه تعداد آموزشگاههای تخصصی که برای کودکان و نوجوانان فعالیت می کنند کافی نیست و دوما لزوم آموزش زبان دوم، برای کودکان نزد خانواده ها مخصوصا در دهه اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته و غالبا سعی می کنند فرزندشان را از سنین پایین با ثبت نام در آموزشگاه مجاب به یادگیری زبان کنند.

در بخش دوم باید تعیین کنید قصد دارید ثبت برند کنید و آموزشگاه مستقل راه اندازی کنید یا می خواهید زیر نظر آموزشگاههای بزرگ به صورت شعبه وابسته وارد کار شوید؟ اگر بخواهید به صورت مستقل کار کنید باید ثبت برند کنید و برخی هزینه های شروع کار را بپردازید اما در صورتیکه تمایل داشته باشید شعبه ای از یک آموزشگاه معتبر را در منطقه خود بزنید.

اگرچه خلاقیت کمتری می توانید به خرج دهید اما اگر برند معتبری را برای اخذ شعبه در نظر بگیرید ریسک کار پایین و تأمین موفقیت تان بالاتر است. آموزشگاههایی که به صورت زنجیره ای در سطح شهر کار می کنند هم شرایط مربوط به خود را برای اعطای نمایندگی دارند، البته در گزارش امروز، ما شرایط تاسیس یک آموزشگاه مستقل را بررسی می کنیم.

بعد از تعیین دو فاکتور بالا باید مشخص کنید که دقیقا چه زبانهایی را می خواهید تدریس کنید؟ یعنی صرفاً زبان انگلیسی را آموزش می دهید و تک زبانه و تخصصی عمل می کنید یا زبانهای رایج دیگر مثل فرانسه و ترکی استانبولی را هم در برنامه خود برای آموزش دارید؟

بازخورد مثبت
یکی از مسائلی که باید به آن توجه بسیاری شود تعیین استراتژی برای فعالیت و همچنین شیوه آموزش و یادگیری شاگردان است. در واقع در این موسسات آموزشی مهمترین مسئله این است که مخاطب یا شاگرد شما نتیجه مطلوب خود را از حضور در کلاس ها بگیرد.

تمام کسانی که یک بار به این مراکز سر زده اند می دانند روش تدریس آموزگار و استراتژی های آموزشی، در میزان یادگیری و انگیزه فرد بسیار تأثیر گذار است و در واقع می تواند یک فرد خنثی را به شدت به زبان علاقه مند یا او را از این ورطه کلاً دور کند.

پس برنامه ریزی کردن درخصوص استراتژی مشخص و هماهنگی با مدرسین و نوع تدریس آنها یکی از موارد مهمی است که باید برای پیشرفت به جلو و پایا ماندن آموزشگاه تان، به آن توجه زیادی داشته باشید.

نگارش انواع طرح توجیهی با نرم افزار کامفار در کلیه زمینه ها طبق اصول استاندارد و 4 ماه ضمانت اصلاح با 18 سال سابقه در تهیه و تنظیم طرح.

مکان آموزشگاه، اصل تأثیرگذار

با در نظر گرفتن اینکه شما می خواهید یک آموزشگاه مستقل برای گروه سنی کودک و نوجوان راه اندازی کنید باید به مکان آن بسیار دقت کنید، اول اینکه این مکان نباید در مسیر اتوبان یا جاهای خطرآفرین برای کودکان باشد.

و دوم اینکه در مناطق متوسط شهری و بالای شهر توجه خانواده ها به آموزش زبان کودکان بیشتر از محله های پایین شهر است. حالت مناسب این است که مکان آموزشگاه در نزدیکی مدارس کودکان باشد.

همچنین به دلیل اینکه معمولاً دوره بازگشت سرمایه و اعتماد به یک موسسه آموزشی، قدری طولانی است بهترین حالت این است که مکان آن را خریداری یا در صورت اجاره، حداقل قولنامه ۵ ساله ببندید.

مجوزهای تأسیس آموزشگاه زبان

تاسیس آموزشگاه زبان نسبت به بسیاری کارهای دیگر از نظر پروسه اداری آسان تر است و چندان هزینه ای هم برای تان نخواهد داشت. در واقع برای گرفتن پروانه تأسیس آن نیاز است فرد صاحب امتیاز دارای مدرک لیسانس باشد و سه سال سابقه تدریس در آموزش و پرورش یا تأییدیه از موسسات آموزشی خصوصی دیگر داشته باشد.

سپس محل آن را تعیین کرده و اگر در گروه سنی کودک و نوجوان باشد به آموزش و پرورش و اگر در گروه سنی بزرگسال باشد به وزارت ارشاد برای اخذ مجوز مراجعه می کنید. در نهایت با تأیید مکان آموزشگاه و پرکردن چند فرم مربوطه بین سه تا شش ماه بعد پروانه فعالیت تان صادر می شود.

سرمایه های لازم

سرمایه های موردنیاز آموزشگاه با توجه به متراژ دفتر متغیر است، در کمینه متراژ آموزشگاهی ۵۰ متری با سه کلاس و یک سالن را اگر در نظر بگیرید نیاز به تعدادی تجهیزات اداری مانند میز و صندلی، تخته وایت برد و مانیتور و دستگاه پخش کننده صدا و تصویر دارید.

این ابزارها با توجه به میزان گفته شده در کمترین حالت حدود ۲۰ میلیون تومان برای تان آب می خورد اما اگر می خواهید یک مؤسسه جذاب داشته باشید و در نگاه اول برای والدین اعتبار و ارزش مکان خود را نشان دهید بهتر است به کمتر از ۱۵۰متر فکر هم نکنید.

در این صورت حداقل به ۵۰ میلیون تومان سرمایه برای خرید تجهیزات نیاز دارید، البته توجه داشته باشید که بخش اصلی سرمایه مورد نیاز برای خرید یا اجاره مکان آموزشگاه صرف می شود که این مبلغ با توجه به شهر و منطقه بسیار متغیر است.

جهت سفارش طرح توجیهی احداث انواع موسسات آموزش (زبان، نقاشی، کمک درسی، کنکور و …) برای اخذ وام و مجوز با شماره : 09056370500 تماس بگیرید.

کلاس های خصوصی، نقطه سودآوری

بخش اصلی سودآوری این موسسات از برگزاری کلاسهای یک یا دو نفره خصوصی به دست می آید، در این حالت شما با برگزاری کلاسهای فشرده برای افراد، بین ۲۰ تا ۳۰ درصد از هزینه اخذ شده از شاگرد را برداشته و مابقی را به مدرس می دهید.

پیشنهاد می شود کلاسهای زبان انگلیسی را به صورت گروهی و زبان های تخصصی دیگر را به صورت خصوصی برگزار کنید. اما حتماً امکان آموزش برخی زبان های رایج به جز زبان انگلیسی را فراهم کنید، تعدد خدمات شما می تواند به نوعی ذهن مخاطب را به سمت اعتبار و توانمندی ها معطوف کند.

یکی از مهمترین مزیت های این کسب و کار این است که پیدا کردن مدرس خوب با حق الزحمه کم مشکل نیست و بسیاری افراد که برای خود، کار ثابتی دارند حاضرند در آموزشگاه با دستمزد کم مشغول به تدریس شوند. همچنین بحث تبلیغات محیطی خوب در این کسب و کار بسیار تأثیرگذار است،

شما باید با تبلیغ آموزشگاه زبان خود در مدارس ابتدایی و راهنمایی اطراف، دست به ترغیب خانواده ها برای ثبت نام بزنید. فصل کارشان معمولاً تابستان است اما اگر بتوانید با کیفیت خوب و استراتژی مناسب در طول تابستان شاگرد را به آموزشگاه جذب کنید در طول سال هم در کلاس ها شرکت خواهد کرد و دیگر فصل بیکاری و ضرر نخواهید داشت.

شرایط موسس

مواد قانونی شرایط تاسیس آموزشگاه زبان به شرح زیر می باشد :

ماده 13: شخص حقیقی یا حقوقی که پس از طی مراحل قـانونی اجازه تاسیس آموزشگاه زبان را از هیات نظارت استان اخذ می‌کند موسس نامیده می‌شوند.

ماده 14: صدور اجازه تاسیس آموزشگاه خواهران برای آقایان و بالعکس بلامانع است.

ماده 15: موسس (فرد حقیقی یا نماینده شخص حقوقی) باید واجد شرایط زیر باشد :

تبصره: در صورتی که به تشخیص پزشک معتمد سازمان، معلولیت جسمی فرد مانع ایفای وظایف مربوط نباشد، تائید وی به عنوان موسس بلامانع است.

تبصـره 1: بررسی صلاحیت موسس پس از تائید طرح توجیهی تاسیس آموزشگاه زبان توسط هیات نظارت استان (موضوع ماده 3 این دستورالعمل) انجام خواهد شد.
تبصــره 2: در صورت تغییر یا فوت نماینده شخص حقــوقی، نماینده جدید نیز می بایست تمامی شرایط فوق را دارا باشد.
تبصره 3: ادامه فعالیت آموزشگاه‌هایی که قبل از تاریخ تصویب اصلاحیه ایـن دستورالعمل براساس ضوابط و مقررات مربوط تاسیس شده‌اند بلامانع است.
تبصره 4: نخبگان شامل: برگزیدگان جشنواره‌های کارآفرینی ملی، برگزیدگان مسابقات ملی مهارت (ملی – بین المللی)، برگزیدگان جشنواره خوارزمی، دارندگان الواح درجه یک تا سه از سوی شورای ارزشیابی هنرمندان و یا کسانی که دارای قابلیت‌ها ویژه‌ای هستند به تشخیص هیات نظارت استان از شمول بندهای 7، 8 و 9 ماده 15 مستثنی می‌باشد.

ماده 16: در صورت فوت یا زایل شدن صلاحیت موسس (شخص حقیقی) یا انحلال شخص حقوقی، ضمن توقف ثبت نام کارآموز جدید، ادامه کار آموزشگاه صرفا تا پایان دوره آموزشی دایر با مسئولیت مدیر آموزشگاه و نظارت هیات نظارت استان با رعایت شرایط زیر مجاز است:

تبصره: درصورت فـوت موسس (شخص حقیقی) یـا انحلال شخص حقوقی، مدیر آموزشگاه موظف است ظرف مدت یک هفته موضوع را به هیات نظارت استان گزارش نماید.

مـاده 17: درصورت فـوت یا زایل شدن صلاحیت موسس (شخص حقیقی) یـا انحلال شخص حقوقی، انتقال و واگذاری پروانه تاسیس آموزشگاه زبان با رعایت شرایط زیر امکان پذیر می‌باشد :

تبصره : در صورت زایل شدن صلاحیت موسس (شخص حقوقی) و تائید لغو پروانه تاسیس توسط هیات نظارت مرکزی و یا مراجع قضایی ذیصلاح، پروانه تاسیس آموزشگاه زبان با رعایت بند (ب) ماده 16 باطل شـده و قابل واگذاری یا انتقال به غیر نخواهد بود.

ماده 18: وظایف و اختیارات موسس به شرح ذیل است :

تبصره 1: چنانچه عدم صلاحیت عمومی هر یک از کارکنان اداری و خدماتی و مربی آموزشگاه توسط هیات نظارت استان بصورت قطعی احراز و به موسس ابلاغ شود، موسس موظف است ظرف 1 ماه نسبت به تعیین فرد جایگزین اقدام کند (مدیر و مربی تابع ضوابط و شرایط مربوط خواهند بود).

تبصره 2: اشتغال به کار اتباع بیگانه در آموزشگاه منوط به داشتن کارت اقامت و نیز اجازه اشتغال به کار براساس قوانین و مقررات مربوط است.

لطفا به این مطلب امتیاز دهید:

امتیاز کاربر: 4.68 ( 2 نتایج)