کشاورزی

طرح توجیهی تولید کمباین

طرح توجیهی تولید کمباین
گستره مکانیزاسیون کشاورزی با جایگزینی توان موتور به جای نیروی انسان و حیوان در زمینه ھای متنوع کشاورزی از جمله برداشت محصول صورت گرفت. براین اساس با بکارگیری شیوه ھای متنوع مکانیزاسیون درعرصه کشاورزی ابزار مکانیکی خودکار از جمله کمباین جایگزین نیروی انسان گردید تا علاوه بر افزایش سرعت در برداشت محصول کیفیت عملیات برداشت با شاخصه ھای بھتر از جمله کاھش ضایعات محصول در این فرایند نیز بھبود یابد.

تولید کمباین برای اولین بار در سال ١٨٣۴ توسط ھیرام مور انجام گرفت. که در ابتدا توسط اسب یا گاونر کشیده می شد. در سال ١٨٣۵ یک دستگاه کمباین کامل توسط ھیرام مور ساخته شد که تا ١٨٣٩ بیش از ۵٠ ھکتار زمین را با آن برداشت کرد.

کمباین

کمباین ماشین برداشت محصولات دانه دار کشاورزی است. نام آن برگرفته از واژهٔ انگلیسی به معنی ترکیبی است که در اصل به خاطر اینکه این ماشین سه عمل را به صورت سلسله مراتبی انجام می دھد:

  1. درو کردن
  2. کوبیدن یا خرمن کوبیدن
  3. جداسازی دانه ھا از ساقه محصول ھایی مانند: گندم، یولاف، چاودار، جو (گیاه)، ذرت، سویا

این ماشین ساقه ھا و برگ ھای زائد درو را در کنار خود بر روی زمین رھا می کند که می توان از آنھا به عنوان غذای چھارپایان یا کود گیاھی استفاده کرد و استفاده از آن یکی از موثرترین و با بھره ترین روش ھای برداشت محصول است که به کمک آن می توان حداقل توان کارگر را برای برداشت حداکثر محصول مورد استفاده قرار داد.

نگارش انواع طرح توجیهی با نرم افزار کامفار در کلیه زمینه ها طبق اصول استاندارد و 4 ماه ضمانت اصلاح با 18 سال سابقه در تهیه و تدوین طرح.

انواع کمباین

تولید کمباین ھا در دو گروه اصلی انجام می شوند :

  •  خودرو
  • کششی

تولید کمباین ھای خودرو

تصویر کمباین خودرو

در این نوع ماشین موتور قدرت زیادی را برای راندن ماشین در ناھموارترین مزارع تولید کرده و قدرت مورد نیاز دستگاه ھای خود را تامین و محصولات را با عملکرد بالا برداشت می کند راننده که در قسمت بالای کمباین می نشیند دارای دیدی کافی نسبت به پلاتفرم و سایر واحدھای کمباین بوده وبه وسیله ی قسمت ھای کنترل کننده که در دسترس او قرار دارند می تواند تنظیمات کمباین را با توجه به وضعیت مزرعه تغییر دھد .

سرعت پیشروی درھنگام برداشت بین ٣ تا ٤.٥ کیلومتر در ساعت و در جاده ھا بین ٤ تا ٢١ کیلومتر در ساعت است. کمباین خودرو بر اساس محل استفاده به دو دسته ی دشت و تپه تقسیم بندی می شوند.

کمباین ھای دشت: که برای کار در زمین ھای مسطح ساخت شده اند به وسیله ی یک اکل محرک ثابت حمایت می گردند. موقعی که این نوع کمباین در زمین ناھموار و شیب دار کار کند واحد ھای جدا کننده و تمیز کننده نیز با شیب زمین از حالت افقی خارج می شوند . اگر چه واحد ھای جدا کننده و تمیز کننده می توانند تا حدودی در شیب به کار عادی خود ادامه دھند اما در صورتی که کمباین بیش از حد نا تراز شود محصول برداشت شده در سمتی از کمباین که پایین تر قرار گرفته است جمع می شود که این وضعیت باعث کاھش کیفیت عمل جدا کردن و تمیز کردن محصول می شود.

جهت سفارش طرح توجیهی تولید کمباین با شماره : 09056370500 تماس بگیرید.

کمباین ھای تپه ای: به وسیله اکل ھایی لولایی حمایت می شوند به طوری که در ھنگام کار در تپه ھا برای گرفتن وضعیت شیب به خود به طور خودکار تراز و تنظیم می شوند واحدھای کوبنده و جدا کننده و تمیز کننده بطور خودکار در شیب ھای ٣٠ تا ٤٥ درصد ترازمی شوند با تراز نگه داشتن واحد ھای کوبنده و جدا کننده و تمیز کننده عمل جدا کردن و تمیز کردن با حداکثر بازدھی انجام می شود.

تولید کمباین ھای کششی

تصویر کمباین کششی

که به وسیله ی تراکتور کشیده می شوند . مدل ھای کوچکتر آنھا به وسیله محور تواندھی تراکتور و مدل ھای بزرگتر آنھا به وسیله ی یک موتور کمکی که بر روی کمباین سوار شده است به حرکت در می آیند.

کارھای کمباین

انواع کمباین غلات

این ماشین برحسب نوع کار، چگونگی تأمین حرکت، ذخیره دانه تمیز و نوع محصول طبقه بندی می شوند:

نوع کار

کمباین بافه بند که محصول را درو و بسته بندی می کند.
کمباینی که قادر به کار کردن در مزارع دیم کاری و شیب دار است.

چگونگی تأمین حرکت

  • دنباله بند که با تراکتور کشیده شده و حرکت اندام ھای آن از محور تواندھی تأمین می شود.
  • موتور یدکی که با تراکتور کشیده شده ولی حرکت اندام ھای آن از موتوری تأمین می شود که روی ماشین نصب است.
  • خودگردان که پیشروی و حرکت اندام ھای آن از موتوری است که روی ماشین نصب شده است.

ذخیره دانه تمیز :

  • کیسه ای که دانه تمیز را کیسه می نماید. کارگر کیسه ھا را پس از پر کردن، به سطح زمین می اندازد تا بعداً از سطح مزرعه جمع آوری شوند.
  • انباره ای که دانه را در مخزن روی کمباین انبار می کند تا پس از پر شدن، در تریلر تخلیه شده و سپس از مزرعه خارج گردد.

نوع محصول

برای برداشت غلات مختلف باید قطعاتی را پیاده یا سوار نمود.

  • گندم و جو با دماغه مناسب آن
  • ذرت با دماغه ردیفی
  • برنج با تسمه نقاله ای در جلو
  • غله با شانه برشی در دو طرف دماغه

بافه بند :

Bcs ماشینی است خود گردان با عرض کار نسبتاً کم

دو نوع از این ماشین به نام پا کوتاه برای گندم ھای ساقه کوتاه و پا بلند برای گندم ھای ساقه بلند ساخته شده اند.

کمباین خود گردان دشت

کمباینی است از نوع دنباله بند و کوچک که معمولا کشاورزان برای مزارع کوچک خود نوعی ازآن را خریداری می کنند . از طرفی مجموع سطح زیر کشت غلات در دنیا آنقدر زیاد است که این ماشین باید کارکرد زیاد داشته باشد. برای کارکرد زیاد نیز عرض کار باید بیشتر شود . مجموعه این عوامل سبب شده است تا امروزه تقریباً در اکثر موارد از کمباین خود گردان استفاده شود. کمباین خود گردان ممکن است گرانترین ماشین کشاورزی باشد. این کمباین با وزنی بیش از ٩ تن ، عرض کار مؤثر تا ٦ متر و کارکرد ١٠٠٠ ساعت و بیشتر درسال، نیازمند سرمایه گذاری و ھزینه ھای تعمیر ورانندگی بالا می باشد.

بنیان ساختمانی یک کمباین خود گردان

ھر کمباین خود گردان را صرفنظر از موتور و دستگاه انتقال توان و فرمان آن می توان متشکل از پنج واحد یا اندام زیر دانست که ھر یک از این واحدھا به نوبه خود از اجزاء متعددی تشکیل می شوند.

  • واحد برش
  • واحد کوبش
  • واحد جدا کننده – جدایش
  • واحد تمیز کننده – تمیزش
  • واحد ذخیره و تخلیه

به این مطلب امتیاز دهید:

امتیاز کاربر: 5 ( 1 نتایج)
نمایش بیشتر

‫2 دیدگاه ها

  1. سلام طرح توجیهی ساخت و مونتاژ انواع ماشین آلات کشاورزی میخواستم جهت دریافت مجوز تاسیس و همچنین برای دریافت وام انجام می دهید؟شرایط تون به چه صورته؟

    1. سلام بله در خدمتیم ، لطفا برای هماهنگی بیشتر با شماره های: 09056370500 ویا 28421909-021 تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
0
    0
    سبد خرید
    Your cart is emptyReturn to Shop