تخفیف!

طرح توجیهی کارگاه شیرینی پزی و قنادی پاییز 1403 + word و pdf

(5 بررسی مشتری)

قیمت اصلی 300,000 تومان بود.قیمت فعلی 250,000 تومان است.

تعداد صفحات طرح توجیهی : 48 صفحه
نوع فایل : word و pdf

حجم فایل : 1 مگابایت

لینک دانلود طرح توجیهی بلافاصله پس از پرداخت برای شما ظاهر خواهد شد. ضمنا یک نسخه از فایل دانلود طرح توجیهی به ایمیل شما ارسال می شود.

هدف از ارائه این طرح توجیهی ، برآورد هزینه های راه اندازی کارگاه شیرینی پزی در فضای بمساحت 200 متر همچنین تولید و پخت انواع شیرینی با ظرفیت اسمی 50 هزارتن سالانه و بررسی سود درآمد شیرینی فروشی ، بررسی توجیه پذیری اقتصادی قنادی و بررسی سایر آیتم های مالی و اقتصادی این بیزینس پلن میباشد.

راه اندازی کارگاه شیرینی پزی و قنادی یکی از جذاب‌ترین و مهم‌ترین مشاغل ایران است، با توجه به این که انواع کیک و شیرینی ایرانی و خارجی در کشور ما طرفدار زیادی دارد، این شغل می‌تواند بازده و سود خیلی خوبی داشته باشد به شرطی که با آگاهی و دانش کامل به تجهیز و راه اندازی قنادی خود بپردازید.

تجهیزات قنادی و شیرینی پزی شامل طیف گسترده‌ ای از ابزارها و دستگاه‌ ها برای درست کردن انواع مختلف کیک و شیرینی است. با توجه به این که انواع کیک و شیرینی با بافت‌های متفاوت و ضخامت‌های گوناگون تهیه می‌شوند، انتخاب دستگاه‌ها و استفاده از آن‌ها باید با توجه به نوع کیک و شیرینی صورت بگیرد.

هزینه راه اندازی کارگاه شیرینی پزی + درآمد شیرینی فروشی

در جدول زیر ، خلاصه ای از بررسی مالی و اقتصادی جهت احداث و راه اندازی کارگاه شیرینی پزی و قنادی طبق نرخ ارز پاییز 1403 ، میزان سود و درآمد شیرینی فروشی و سایر آیتم های بیزینس پلن و طرح توجیهی برآورد شده . برای کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه طرح به سرمایه گذار یا ارگانها و سازمان های دولتی میتونید این بیزینس پلن رو خرید و دانلود کنید. اگر نیاز به طرح توجیهی اختصاصی یعنی طبق اطلاعات و منطقه خود ، دارید جهت ارائه به سازمان دولتی یا بانک برای درخواست وام میتونید با شماره 09056370500 درخواست خودتون رو اعلام بفرمایید.

خلاصه مالی طرح توجیهی راه اندازی کارگاه شیرینی پزی و قنادی (ویرایش پاییز 1403)

موضوع طرح توجیهی کارگاه شیرینی پزی و شیرینی فروشی
ظرفیت تولید (انواع شیرینی) 50,000 تن سالانه
متراز کارگاه 200 مترمربع
کل سرمایه موردنیاز طرح 28,370 میلیون ریال (معادل 2 میلیاردو 837 میلیون تومان)
میزان سرمایه ثابت 21,370 میلیون ریال
سرمايه در گردش 7,000 میلیون ریال
سرمایه موردنیاز خرید تجهیزات تولید 10,047 میلیون ریال
سود خالص 13,904 میلیون ریال
سود ناخالص 48,020 میلیون ریال
سرمایه لازم تامین وسایل حمل و­نقل کارگاهی 82  میلیون ریال
ارزش فروش محصولات سالانه طرح 60,000 میلیون ریال
سرمایه موردنیاز رهن کارگاه 5,100 میلیون ریال
ارزش افزوده خالص طرح 44,478 میلیون ریال
هزینه خرید مواد اولیه و لوازم بسته بندی 11,980 میلیون ریال
تعداد پرسنل ستادی و اجرایی 10   نفر
هزینه­ های قبل از بهره­ برداری طرح 785 میلیون ریال
هزینه­ های حاملهای انرژی و ارتباطات 1,493 میلیون ریال
میزان حقوق سالانه پرسنل طرح 24,154 میلیون ریال
ضریب ميزان ارائه خدمات در نقطه سربسر 45  درصد
نسبت سود خالص به ارزش فروش 23  درصد
نرخ برگشت سرمایه 49  درصد
دوره برگشت سرمایه 2  سال
هزینه­ های متغیر طرح 14,903 میلیون ریال
هزینه­ های ثابت طرح 20,135 میلیون ریال
سرانه ارزش فروش محصولات تولیدی 6,000 میلیون ریال
سرانه سرمایه ثابت 2,137 میلیون ریال
سرانه سرمایه­ گذاری کل 2,837 میلیون ریال
نسبت سود خالص به سرمایه ثابت 65 درصد
مقدار NPV 13,614 میلیون ریال
مقدار NPV/I 17  درصد
میزان IRR در حالت عادی 55  درصد
میزان IRR در حالت بدبینانه 15  درصد

در صورتی که رمز دوم برای خرید اینترنتی ندارید می توانید با شماره : 09056370500 هماهنگ و بعد از واریز مبلغ از طریق کارت به کارت طرح توجیهی را دریافت کنید.

حداقل متراژ کارگاه شیرینی پزی

فضای لازم برای کارگاه شیرینی پزی حداقل 40 – 50 مترمربع باید در نظر گرفت و فضای لازم برای مغازه شیرینی فروشی یا قنادی حداقل 15 _ 20 متر میشه درنظر گرفت . هرچند مساحت کارگاه شیرینی پزی و مغازه قنادی بسته به بودجه مالی و سلیقه مجری طرح میتونه بزرگتر هم باشد .

شیرینی فروشی

تجهیزات کارگاه شیرینی پزی و قنادی

دستگاه خمیر گیر
پایه‌ بسیاری از شیرینی‌ها را خمیر شیرین تشکیل می‌دهد. برای درست کردن خمیر شیرینی، باید آرد را با سایر مواد، ترکیب کرد. دستگاه‌های خمیر گیر یا خمیر کن قنادی به عنوان یکی از مهمترین تجهیزات نانوایی و قنادی صنعتی بهترین دستگاه برای ترکیب یکنواخت و یکدست آرد با سایر مواد اولیه‌ برای پخت شیرینی هستند.

با توجه به میزان حجم خمیر، مخزن این دستگاه‌ ها در ظرفیت‌های مختلف تولید می‌شود. داخل مخزن تیغه‌ ای با کیفیت برای ترکیب مواد با هم وجود دارد. تیغه‌ داخل مخزن شروع به چرخش کرده و علاوه بر ترکیب مواد به صورت یکدست، خمیر شیرینی را به خوبی ورز می‌دهد.

متریال مرغوب دستگاه خمیر را به صورت کاملا بهداشتی تهیه کرده و می‌توان بسیاری از قطعات آن را شست. کسانی که قصد راه اندازی قنادی، شیرینی فروشی و یا فروشگاه نان فانتزی را دارند با تهیه‌ دستگاه خمیرگیر در مدل‌های مختلف می‌توانند در سریع‌ ترین زمان و بالاترین کیفیت خمیر موردنیاز برای پخت انواع مختلف شیرینی را تهیه کنند.

علاوه بر خمیر نان، از این دستگاه می‌توان به عنوان دستگاه میکسر قنادی در تجهیزات نان فانتزی و قنادی برای تهیه‌ خمیر انواع کیک و شیرینی استفاده کرد. بدین منظور از انواع دستگاه میکسر صنعتی برای هم زدن و تهیه‌ خمیر شیرین موردنیاز برای درست کردن شیرینی‌های مختلف استفاده می‌شود. موتور پر قدرت با عملکرد فوق‌‌ العاده، این دستگاه را به وسیله‌ای بادوام تبدیل کرده و امکان استفاده از آن را در بلند مدت فراهم می‌کند.

میکسر قنادی

میکسرهای قنادی به عنوان یکی از ضروری‌ترین تجهیزات قنادی و شیرینی پزی برای ترکیب مواد اولیه‌ روان کیک و شیرینی از جمله تخم مرغ، شیر و شکر است. امروزه از انواع دستگاه میکسر صنعتی با توجه به نوع مواد جهت مخلوط کردن مواد استفاده می‌شود.

هر یک از این دستگاه‌ ها پاروی همزن متفاوتی داشته و باید بر اساس نوع مواد اولیه آن‌ها را انتخاب کرد، از جمله انواع پاروهای دستگاه‌ های میکسر در تجهیزات قنادی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دستگاه میکسر ضربدری برای هم زدن مواد پودری
  • دستگاه میکسر مارپیچی با سرعت پایین برای مخلوط کردن مواد غذایی چسبنده
  • دستگاه میکسر سیمی جهت مخلوط کردن مایعات، تخم مرغ و خمیر شیرینی که برای مصارف گوناگون طراحی شده و قابل تهیه هستند.

از دیگر پاروهای دستگاه‌های میکسر قنادی، دو مدل شاخی (برای هم زدن خمیر) و پنجی (برای هم زدن خامه) هستند. معمولا مدل‌های مختلف دستگاه‌های میکسر هر سه نوع پارو را دارا بوده و می‌توان در موارد مختلف از آن‌ها استفاده کرد.

با توجه به عملکرد گسترده‌ دستگاه‌های میکسر صنعتی، امروزه از این دستگاه‌ها علاوه بر قنادی‌ها و شیرینی فروشی‌ها، در آشپزخانه‌های صنعتی، هتل‌ها، رستوران‌ها و فست فودها و همچنین تالارهای پذیرایی در موارد مختلف استفاده می‌شود.

فر قنادی 

انواع مختلف فر قنادی از جمله مهمترین تجهیزات کارگاه شیرینی پزی هستند. فرهای قنادی مخصوص پخت انواع کیک و شیرینی بوده و در ابعاد و با ظرفیت‌های مختلف تولید می‌شوند.

این دستگاه‌های قادر هستند علاوه بر کیک و شیرینی، بیسکویت، کلوچه و نان‌های شیرین و فانتزی را با بهترین کیفیت تولید کنند. سیستم پخت یکپارچه با حرارت غیر مستقیم از طریق موتور فن، شیرینی و کیک را کاملا مغز پخت می‌کند. از جمله انواع فر قنادی عبارتند از:

  • فر شیرینی پزی
  • فر کیک پزی
  • فر دوار
  • فر گردان
  • فر طبقه‌ ای

دستگاه قیف زن

قیف زنی خمیر، لازمه‌ درست کردن بسیاری از کیک‌ها و شیرینی‌ها مانند شیرینی نارگیلی و شیرینی برنجی است. با قیف زنی خمیر این شیرینی‌ها، خمیرها در اندازه‌ های یکسان روی سینی فر ریخته شده و سپس برای پخت داخل فر قرار می‌ گیرند.

برای قیف زنی یکسان و هم اندازه‌ خمیرهای سفت و نیمه سفت شیرینی‌ها، امروزه از دستگاه‌های قیف زن در تجهیزات کارگاه شیرینی پزی استفاده می‌شود. این دستگاه‌ها علاوه بر قیف زنی خمیر به صورت یکدست، در وقت و زمان و همچنین هزینه‌های صاحبان این مشاغل صرفه‌ جویی می‌کند.

علاوه بر شیرینی، این دستگاه‌‌ها قادر هستند حدود ۲۴۰ عدد کیک را در طعم‌های ساده، کاکائویی و یا دو رنگ قیف زنی کنند. دستگاه‌های قیف زن به شکل تک قلو برای تهیه‌ شیرینی و یا دو قلو برای درست کردن کیک قابل تهیه هستند و هر کدام به نحوی بازدهی کار قنادی‌ها و شیرینی فروشی‌ها را افزایش می‌دهند.

انواع شیرینی

وردنه زن

وردنه زن در دو مدل نواردار (با تسمه برزنتی) و بدون نوار تولید می‌شود و قادر است در هر ساعت ۷۵۰ عدد چانه‌ی آماده شده را برای پخت شیرینی پهن کند.

دستگاه الک آرد

با الک کردن آرد توسط این دستگاه و هوادهی نه تنها سرعت فرایند تخمیر خمیر شیرینی افزایش می‌یابد، بلکه در کیفیت شیرینی نیز موثر بوده و سبب ماندگاری بیشتر آن می‌شود.

دستگاه رول کن
این دستگاه برای فرم دهی خمیر برای تهیه‌ انواع نان فانتزی و نان شیرین مورد استفاده قرار می‌گیرد. سرعت دستگاه رول کن تا ۱۲۰ عدد در ثانیه به طول ۶۰ سانتی متر می‌باشد.

دستگاه دونات زنی و پخت پیراشکی

این دستگاه وسیله‌ای است برای پخت انواع مختلف پیراشکی که قادر است ۱۶۰ عدد پیراشکی و دونات را در ساعت تولید کند. در کنار این دستگاه می‌توان دستگاهی با سیستم گرم‌ کن به نام گرمخانه‌ی پیراشکی را نیز تهیه کرد تا بتوان پیراشکی و دونات را داغ و تازه به مشتری تحویل داد.

وارمر شکلات آب کن

وارمر ذوب شکلات دستگاهی برقی است که برای آب کردن شکلات موردنیاز در کارگاه شیرینی پزی‌ و قنادی ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. با استفاده از این دستگاه شکلات مایع همیشه در دسترس بوده و می‌توان در موارد مختلف از آن استفاده کرد. تعداد بنماریها و لگن‌های این دستگاه را می‌توانید بر اساس حجم کاری خود سفارش دهید.

کانتر گرم قنادی
این دستگاه با تعداد بنماری‌های مختلف از جمله ۲ لگنه جهت گرم نگه داشتن سس شکلات موردنیاز برای کیک و شیرینی در تجهیزات قنادی و شیرینی پزی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دستگاه را در دو مدل برقی و گازی می‌توان تهیه کرد و …

قیمت وسایل کارگاه شیرینی پزی

قیمت و هزینه وسایل و تجهیزات کارگاه قنادی ، طبق برند و کیفیت وسایل ، آکبند یا دست دوم و قیمت بروز میتونه متغییر باشه ، با تهبه یک طرح توجیهی فنی مالی و اقتصادی بروز ، میشود از صفرتاصد تجهیزات و وسایل لازم برای راه اندازی کارگاه شیرینی پزی اطلاع پیدا کرد.. لذا کسانی که قصد راه اندازی قنادی و یا شیرینی فروشی را دارند، باید علاوه بر آگاهی از کلیه‌ دستگاه‌ ها و ابزارهای موردنیاز قنادی صنعتی، انواع مختلف آن را بشناسند تا بتوانند مناسب‌ترین آن‌ها را انتخاب و تهیه کنند.

مواد اولیه شیرینی پزی

وقتی صحبت از کیفیت کیک و شیرینی باشد، کیفیت مواد اولیه قنادی حرف اول را می‌زند. واقعیت این است که هر چقدر هم که مهارت داشته باشید، با مواد بی کیفیت نمی‌توانید بهترین شیرینی‌ها را درست کنید. پس قبل از هر چیز باید مواد لازم را بشناسید و بدانید مواد اولیه قنادی با کیفیت را از کجا تهیه کنید. این مواد عبارتند از :

  • انواع آرد از قبیل: آرد گندم، آرد سمولینا، آرد نخودچی و…
  • خمیر مایه و بهبود دهنده نان
  • پودر کیک، شیرینی
  • پودر دسر
  • خامه قنادی
  • خرید شکر
  • خمیر فوندانت
  • شکر و نمک رنگی
  • وانیل
  • بیکینگ پودر و…

قنادی

فرآیند تولید و پخت شیرینی و کیک

مواد اولیه
اکثر کیک های استاندارد از خمیری ساخته شده اند. این خمیر  شامل آرد گندم، چربی اشباع شده، تخم مرغ، شکر، پودر شیر، آب، طعم دهنده ها و نگهدارنده ها می باشد. مواد تشکیل دهنده  به دو روش زیر با هم ترکیب می شوند:

  1. در روش خمیر شکری : چربی و قند با هم مخلوط می شوند. سپس مایعات و پس از آن آرد افزوده می شود.
  2. در روش خمیر آردی : چربی قبل از اینکه به تدریج با تخم مرغ و شکر مخلوط شود، با آرد مخلوط می شود.
مخلوط کردن خمیر

خمیر در یک میکسر تجاری مخلوط می شود. هنگامی که تمام ترکیبات ترکیب می شوند، میکسر همچنان خمیر را برای 10 دقیقه دیگر مخلوط می کند تا هوا بتواند در آن نفوذ کند و اجازه می دهد به اندازه لازم پف کند.

برای سفارش اختصاصی طرح توجیهی راه اندازی قنادی کارگاه شیرینی پزی طبق اطلاعات و منطقه خودتان جهت ارایه به بانک یا درخواست مجوز احداث با شماره: 09056370500 تماس بگیرید.

پر کردن قالب

قالب پخت به طور خودکار با یک لایه نازک روغن اسپری می شود که از چسبیدن خمیر به قالب در طی فرآیند پخت جلوگیری شود. سپس قالب با استفاده از یک سیستم دوز اتوماتیک، که شکل، وزن و سطح خمیر را کنترل می کند، از خمیر پر می شود.

پخت

پس از پر شدن قالب ها، قالب ها از طریق یک نوار نقاله به اجاق اتوماتیک فرستاده می شوند. درجه حرارت و رطوبت اجاق به دقت تنظیم می شود تا بهترین نتیجه را برای انواع کیک ها به وجود آورد تا به طور مساوی و به طور کامل پخته شوند. برای جلوگیری از ترک خوردگی سطح کیک در طی فرآیند پف کردن، با آب اسپری می شوند تا انعطاف پذیر تر شوند.

خنک کردن

پس از پخت، کیک باید به طور کامل و با دقت سرد شود تا شکل خود را از دست ندهد. همانطور که کیک خنک می شود، رطوبت به هوا فرستاده می شود که توسط پمپ های مکش قدرتمند در اتاق برداشته شود، به طوری که هیچ فشاری بر روی کیک ها ایجاد نشود.

بسته بندی

هنگامی که کیک کاملا خنک است، از قالب ها جدا می شود و برای بسته بندی نهایی آماده می شود. قبل از بسته بندی، کیک ها باید کاملا خنک شوند، تا هنگام بسته بندی آسیب نبینند و محصولی سالم به دست مشتریان برسد. این کیک ها به طور معمول در بسته بندی پلاستیکی بسته بندی می شوند.

لطفا به این مطلب امتیاز دهید:

امتیاز کاربر: 4.38 ( 6 نتایج)

5 دیدگاه برای طرح توجیهی کارگاه شیرینی پزی و قنادی پاییز 1403 + word و pdf

  1. حسین زاده جهرمی

    درود بر شما طرح توجیهی برای احداث شیرینی پزی و شیرینی فروشی به مساحت ۵۰۰ متر و تولید ۱۵۰ تن هزینه طرح را اعلام نمایید ؟

    • مدیریت

      باسلام و احترام
      لطفا جهت اطلاع از هزینه طرح توجیهی مدنظر و هماهنگی بیشتر با شماره: 09056370500 تماس بگیرید و یا به واتس اپ سایت که برروی همین خط فعاله پیام دهید.

  2. غلامی

    سلام قیمت طرح توجیهی برای احداث شیرینی پزی با ظرفیت ۲۵۰ هزارتن را لطفا اعلام کنید ؟ و آیا قیمت های این طرح توجیهی که گذاشتید بروز هست ؟

    • مدیریت

      سلام لطفا جهت اعلام هزینه طرح توجیهی مدنظرتان و هماهنگی بیشتر با شماره: 09056370500 تماس بگیرید و یا به واتساپ سایت که برروی همین خط فعال هست پیام دهید. بله کلیه هزینه های طرح توجیهی بروز 1400 می باشد.

  3. وحید تمجید

    سلام من طرح توجیهی قنادی رو میخواستم کارت به کارت کنم لطفا شماره کارت بدید.

    • مدیریت

      سلام لطفا برای دریافت شماره کارت و هماهنگی لازم با شماره : 09056370500 تماس بگیرید یا به واتس اپ مان روی همین خط پیام دهید. با تشکر

  4. حسین فرهادی

    سلام طرح کاملی بود خسته نباشید

    • مدیریت

      سلام و عرض ادب
      خوشحالیم از رضایت شما

  5. hamidi

    سلام طرح توجیحی شیرینی پزی را پرداخت کردم ولی نتوانستم دانلود کنم . لطفا طرح را به واتساپ بنده ارسال نمایید. باتشکر

    • مدیریت

      سلام و عرض ادب لطفا به واتساپ سایت برروی شماره: 09056370500 پیام ارسال کنید.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
0
    0
    سبد خرید
    Your cart is emptyReturn to Shop