ایده هاایده های خدماتی , گردشگری , تفریحی

طرح توجیهی فست فود (سال 1400) + word و pdf

در آغاز هر کسب و کاری ابتدا باید اطلاعات مورد نظر را در مورد آن حوزه به دست آورد. فست فود نیز از این قاعده جدا نیست. احداث فست فود به فرآیند طرح این ایده تا مرحله به اجرا درآوردن آن اطلاق می شود. این فرایند دارای اهمیت بسیار زیادی است و باید در چارچوب و قوانین خاصی اجرا شود.

با توجه به رشد این صنعت در چند سال اخیر به دلیل تغییر ذائقه مردم و علاقمند شدن آنها به غذاهای آماده به یکی از مشاغل پر درآمد و پرسود تبدیل شده است و افراد زیادی خواهان سرمایه گذاری و آغاز کسب و کار در این حوزه هستند. اکثر مردم عقیده دارند که کسب و کاری که به شکم مربوط باشد درآمد خوبی دارد.

حتما فست فودها و ساندویچی ها هم جز این دسته محسوب می شوند. و شغلی است که با سرمایه کم سود نسبتا خوبی دارد و نسبت سرمایه گذاری اولیه و بازدهی ماهانه آن فاصله زیادی ندارد این یعنی اگر کسی بتواند بطور اصولی و با مدیریت مناسب این کار را انجام دهد درآمد بسیار خوب و بازگشت سرمایه زود هنگام را در پی خواهد داشت.

چرا فست فود و رستوران؟

  1. اولین و مهمترین موضوع این است که جزء کارهایی است که هیچ وقت از مد نمی افتد یعنی از 50 سال پیش به همین منوال پیش رفته و در دوره خاص مشتری های آن کمتر نشده اند که هیچ و چه بسا بیشتر هم شده اند.
  2. دومین موضوع این است که شغل فصلی نیست یعنی طوری نیست که زمستان خوب باشد و در پاییز بد باشد همیشه و در همه فصل ها انسانها گرسنه می شوند و هیچ وقت سیر کردن که یکی از نیازهای بسیار پر اهمیت و پررنگ انسان است از مد نمی افتد.
  3. سومین موضوع بالا بودن سود این مشاغل می باشد شما می توانید در برخی غذاها تا 70 درصد سود واقعی داشته باشید و بتوانید مبلغ بالایی سود کنید. همچنین برای مطمئن تر شدن از این موضوعات می توانید به فست فودهای معتبر سطح شهر مانند عطاویچ، شیلا و باگت مراجعه نمایید و از نزدیک صحت این صحبت های ما را بررسی کنید البته تمام این ها منوط به این است که در انتخاب مکان و نوع غذا دقت لازم را داشته باشید.

نگارش انواع طرح توجیهی با نرم افزار کامفار در کلیه زمینه ها طبق اصول استاندارد و 4 ماه ضمانت اصلاح با 18 سال سابقه در تهیه و تنظیم طرح.

مزایای احداث فست فود

  • یکی از مهمترین مزایای داشتن این مشاغل سود دهی و فعال بودن در تعطیلات است یعنی وقتی شغل های دیگر تعطیل هستند و درآمدی ندارند برای شما عالی ترین شرایط است و مخصوصا در کشور ما که تقویم دارای تعطیلات زیادی است و همین موضوع برای این کار یک امتیاز عالی محسوب می شود.
  • مزیت بعدی قابلیت گسترش آنهاست شما اگر به صورت اصولی راه اندازی کنید می توانید به راحتی از طریق فرانچایز کارتان را گسترش دهید. یعنی اگر یک غذای با کیفیت و خلاقانه ارائه دهید و در یک قسمت شهر مورد استقبال قرار گیرد می شود همان کار را در یک قسمت دیگر شهر و یا در یک استان دیگر ارائه کرد و جواب گرفت.

شما باید قبل از مشاوره راه اندازی فست فود خود اصول مهم این کار را در نظر بگیرید؛ زیرا وارد شدن به بازار غذا، یک تصمیم چالش برانگیز است. این اصول مهم به شما کمک می کنند که میزان موفقیت خود را افزایش داده و احتمال شکست خود را کمتر کنید.

انتخاب نوع فست فود
شما باید قبل از احداث نوع اش را مشخص کنید. در بازار به خوبی تحقیق کنید و ببینید چه نوع فست فودی بیشتر طرفدار دارد. قبل از افتتاح، شما باید تعیین کنید که آیا می خواهید نمایندگی خاصی را بگیرید یا قصد افتتاح مغازه خودتان را دارید.

همچنین باید نوع غذاهایی که می خواهید سرو کنید را نیز مشخص کنید. این مراکز معمولا انواع همبرگر، مرغ سوخاری، ساندویچ های سرد، ساندویچ های گرم، پیتزا، فلافل، بورک و … را به مشتریان خود ارائه می دهند.

لطفا برای سفارش طرح توجیهی احداث فست فود جهت دریافت وام و مجوز با شماره : 09056370500 تماس بگیرید.

انتخاب نام 

نام مغازه شما بسیار اهمیت دارد و ارزشمند است. نامی که پتانسیل برندینگ را داشته باشید، می تواند به خوبی در ذهن افراد ماندگار شود و به سرعت رشد کند. برند شما باید قابل اعتماد باشد و بتواند اعتماد مردم را جلب کند. انتخاب نام ، یکی از مراحل مهم است.

بهتر است از اسامی ریتمیک استفاده کنید؛ زیرا به راحتی در ذهن مشتری ماندگار می شود. نام تجاری شما باید کوتاه باشد، همچنین باید حس خوبی را در مخاطب ایجاد کند. مثلا اگر نام آن را «چربی خون» بگذارید، حس خوبی در ذهن مشتری القا نمی شود و نام مناسبی محسوب نمی شود.

سرمایه گذاری و هزینه ها
شما به سرمایه اولیه نیاز دارید. هزینه های راه اندازی شامل هزینه رهن مغازه، هزینه طراحی دکوراسیون، هزینه گرفتن مجوز، هزینه نصب تابلو، هزینه خرید تجهیزات، هزینه های آب و برق و گاز، هزینه بسته بندی غذا، هزینه آگهی برای جذب نیروی انسانی، هزینه سیستم حسابداری و … است.

بسیاری از افراد هزینه ها را پایین تر از حد معمول اعلام می کنند و در وسط راه با مشکل کمبود منابع مالی روبرو می شوند. اگر شما می خواهید این کسب و کار را راه اندازی کنید، ابتدا باید مطمئن شوید که منابع مالی شما برای افتتاح آن کافی است.

انتخاب مکان

مکانی را انتخاب کنید که پر رفت و آمد باشد. در هنگام انتخاب مکان، به راه های دسترسی به مغازه تان توجه داشته باشید. مکان فست فود شما باید به گونه ای باشد که مشتریان برای رفت و آمد مشکلی نداشته باشند. برای انتخاب مکان مغازه تان، به مشتریان هدفتان دقت کنید. همچنین شرایط جغرافیایی منطقه و میزان استقبال مردم از فست فودهای منطقه را در نظر بگیرید تا بتوانید بهترین مکان را انتخاب کنید.

تجهیزات موردنیاز

شما باید تمام وسایل و تجهیزات موردنیاز را خریداری کنید تا بتوانید خدمات خود را به بهترین شکل به مشتریان تان ارائه دهید. تجهیزات فست فود به شما کمک می کنند که کار خود را راحت تر و سریع تر انجام دهید، که شامل تجهیزات آماده سازی و نگهداری مواد اولیه، تجهیزات پخت غذا و تجهیزات سرو غذا است.

دستگاه سرخ کن، مایکروویو، توستر، چرخ گوشت، تاپینگ پیتزا، فر، اسلایسر مواد غذایی، همزن برقی، اجاق پخت برگر، وزنه استیک، هود آشپزخانه، سینی مخصوص، کاتر غلطکی پیتزا، قوطی سس، ظروف پیتزا و … از جمله تجهیزات موردنیاز این نوع مغازه هاست.

البته میزان و نوع تجهیزات شما، به نوع مغازه شما هم بستگی دارد. مثلا اگر فقط مرغ کنتاکی عرضه می کنید، نیازی به خرید تجهیزات درست کردن پیتزا نخواهید داشت.

طرح کسب و کار

قبل از احداث این مغازه باید طرح کسب و کارتان را بنویسید. در طرح کسب و کار خود، موضوعاتی مانند هزینه های مکان مغازه، هزینه خرید تجهیزات، حقوق و دستمزد نیروی انسانی، میزان سرمایه در گردش، میزان فروش، چشم اندازهای فست فود، مدیران داخلی، کارکنان اصلی و میزان سود خود را تا حدودی مشخص می کنید.

طرح کسب و کار شما باعث می شود به شفافیت بیشتری برسید و میزان موفقیت خود را بیشتر کنید.

مجوزهای موردنیاز

در این بخش می خواهیم به بررسی مجوزهای موردنیاز این کار بپردازیم. برای احداث آن باید از اداره بهداشت محل زندگی خود مجوز این کار را دریافت کنید. اداره بهداشت، درباره مسائل بهداشتی فست فود به شما اطلاعات خوبی می دهد، همچنین باید درباره موارد مربوط به بهداشت غذا به صورت کامل تحقیق کنید. همچنین می توانید به اتحادیه صنف اغذیه فروشان و مواد غذایی مراجعه کنید و تشکیل پرونده دهید.

طراحی و دکوراسیون

چیدمان فست فود شما در میزان موفقیت و جلب مشتریان تاثیر زیادی می گذارد پس حتما به این مورد در مشاوره راه اندازی آن دقت کنید. چیدمان درست یعنی شما میز و صندلی ها، پیشخوان، آشپزخانه و دیگر بخش های مغازه را در جای درستشان قرار دهید. طراحی این مغازه ها بر اساس سبک های مختلف انجام می شود.

در این مرحله باید بدانید که در هنگام چیدمان مغازه، تنها به نظرات خودتان اکتفا نکنید؛ سلیقه مشتریان شما در طراحی دکوراسیون تاثیر می گذارد. شما می توانید مغازه خود را براساس سبک طراحی داخلی مدرن، صنعتی، پست مدرن و … دیزاین کنید. در هنگام طراحی دکوراسیون هم به طراحی آشپزخانه و هم به طراحی سالن توجه کنید.

  • طراحی آشپزخانه: آشپزخانه باید بسیار تمیز باشد و تمام اصول بهداشت و ایمنی غذا به خوبی در آن رعایت شود. جای تمام وسایل آشپزخانه باید مشخص باشد تا از ایجاد بی نظمی در محیط آشپزخانه جلوگیری شود.
  • طراحی سالن: شما باید در هنگام دکور کردن سالن، از متریال های مناسب مانند چوب، بتن و … استفاده کنید تا فضای مغازه شما به حالت مدرن و امروزی در بیاید. در هنگام طراحی فضای فست فود به سراغ رنگ های تند نظیر زرد، نارنجی و قرمز بروید، زیرا این رنگ ها اشتها آور هستند. استفاده از مبلمان و میز و صندلی های زیبا، باعث انتقال حس آرامش و راحتی به مشتریان شما خواهد شد. بهتر است دیوارها را رنگ کنید و از دکوری های زیبا استفاده کنید. نورپردازی نیز بسیار اهمیت دارد. استفاده از رنگ های روشن باعث بزرگتر به نظر رسیدن فضای مغازه تان می شود.
انتخاب منو

منوی فست فودها و رستوران ها، اهمیت زیادی دارد؛ زیرا علاوه بر استفاده بر سر میز مشتری ها، ممکن است به عنوان یک تراکت تبلیغاتی هم مورد استفاده قرار بگیرد. منو ، راه ارتباطی شما با مشتری است که مخاطب را به سرعت از غذاها و سرویس های مغازه خود مطلع می کند. یک منوی زیبا، بخش مهمی از روند پذیرایی از مهمانان است. در هنگام طراحی منو، هم باید به طراحی محتویات منو و هم به قیمت گذاری آیتم های منو توجه داشته باشید.

  • طراحی محتویات منو: منوی شما باید گویا و کامل و بخش بندی شده باشد. یعنی قسمتی برای نوشیدنی ها، قسمتی برای سالادها و قسمتی برای غذاها در منو وجود داشته باشد. همچنین باید هزینه و مبلغ هر آیتم را به صورت واضح بنویسید. بهتر است محتویات و مواد خوراکی به کار رفته در هریک از موارد منو را به صورت دقیق بنویسید و تصویر مشخصی از غذا را روی منو چاپ کنید. توجه به رنگ ها، موارد مهم و اصول چاپ، کیفیت چاپ و نوع کاغذ از جمله موارد مهمی است که باید به آنها توجه داشته باشید.
  • قیمت گذاری منو: قیمت گذاری منو، یکی از کارهای مشکل به حساب می آید. شما باید هزینه غذا و منو را به صورت دقیق حساب کنید. قیمت گذاری منو باید بر مبنای هزینه تهیه مواد اولیه انجام شود. همچنین باید به هزینه آشپز، هزینه کارکنان و سود خود فکر کنید. به علاوه باید هزینه آب و برق و گاز مصرف شده برای طبخ غذا را در نظر بگیرید.
  • کیفیت را فراموش نکنید: مهمترین اصلی که هر مشتری را بارها و بارها به مغازه شما می کشاند و باعث چند برابر شدن مشتری های شما می شود طعم و مزه غذای شماست. به نظر من مزه غدا و خاص بودن آن بسته به نوع پخت و ادویه های به کار رفته در آن از همه چیز مهم تر است و باعث می شود مشتریان شما دوستان و آشنایان خود را هم به مغازه شما بیاورند.
پیدا کردن تامین کننده مناسب

شما برای خرید مواد اولیه، تجهیزات پخت و پز، وسایل تزئینی و مبلمان فست فود باید به دنبال تامین کننده مناسب بگردید تا با کمک این شخص اقلام موردنیاز خود را به هزینه ای معقول و منطقی تهیه کنید. تامین کننده باید نیازهای شما را سریع و به دقت برطرف کند. تهیه مواد اولیه به کمک تامین کننده ها، باعث صرفه جویی هزینه ها می شود و از نظر اقتصادی، مقرون به صرفه است.

راه اندازی دلیوری

بسیاری از افراد دوست دارند که فست فودشان را در منزل یا محل کارشان میل کنند؛ در نتیجه مغازه شما باید خدمات پیک و بیرون بر غذا داشته باشد. دلیوری فست فود باید غذای مشتری را در سریع ترین زمان ممکن و به درستی به دست مشتری برساند. برای راه اندازی دلیوری، به سیستم حمل غذا، بسته بندی غذا، مکان پارک پیک، هزینه پیک غذا و مدت زمان موردنیاز برای تحویل غذا فکر کنید.

استخدام نیروی انسانی مناسب

مسلما شما نمی توانید به تنهایی از پس تمام کارهای فست فود برآیید و نیاز به استخدام نیرو خواهید داشت. شما باید برای سمت هایی چون آشپز، نظافت کننده، حسابدار، مسئول خرید و … نیرو استخدام کنید. اگر می خواهید شانس موفقیت فردی خود را افزایش دهید، به دنبال افراد با تجربه و ماهر بگردید. درست انجام دادن کارها توسط نیروها باعث می شود سود خوبی نصیب شما شود.

آموزش نیروی انسانی 

بعد از استخدام نیروها شما باید آنها را آموزش دهید. نحوه برخورد با مشتری، اصول پاکیزگی و نظافت محیط، چگونگی حل مشکلات مشتریان، طریقه پخت انواع غذاها و ساندویچ ها از جمله موضوعاتی است که نیروهای شما باید یاد بگیرند. شما می توانید برای آموزش دادن نیروهای خود از افراد حرفه ای و با تجربه کمک بگیرید.

قوانین و مقررات

فست فود شما باید قوانین و مقررات خاصی داشته باشد تا بتواند به صورت دقیق و منظم فعالیت کند. شما باید در ابتدای کار به کارکنان خود قوانین و مقررات را آموزش دهید. مثلا از آنها بخواهید در محیط کار سیگار نکشند، با تلفن همراه صحبت نکنند، نظافت شخصی خود را رعایت کنند، خوش برخورد باشند و … . با وضع قوانین، چهارچوب رفتاری و عملکردی کارکنان را مشخص خواهید کرد.

تبلیغات و بازاریابی 

باید بتوانید با تبلیغات و بازاریابی مشتریان را با خود آشنا کنید. شما می توانید به کمک شبکه های اجتماعی تان را در اینترنت معرفی کنید و مشتری ها را به سمت خود بکشانید. می توانید سفارش تبلیغات کاغذی و چاپی دهید، سفارش ساخت اپلیکیشن موبایلی بدهید، برای مردم پیامک بفرستید و از دیگر روش ها برای بازاریابی فست فود خود استفاده کنید.

نتیجه گیری

در آخر می توان با جدیت گفت که اگر شما قصد سرمایه گزاری دارید می توانید با خیال راحت در شغل فست فود و رستوران سرمایه گزاری کنید در این طرح سعی شده تا بهترین و واضح ترین دلایل را خدمت شما دوستان ارائه کنیم.

همچنین شما می توانید با استفاده از تجربه دیگران مسیر خودتان را کوتاه کنید و خیلی زودتر و با کیفیت تر به مقصد برسید البته خودتان هم می توانید این کار را انجام دهید ولی در زمان ما این کار اصلا منطقی نیست چرا که در دنیا تخصص حرف اول را می زند به عنوان مثال شرکت اپل با وسعتی زیاد و جهانی صفحه نمایش گوشی های خود را از شرکت سامسونگ خریداری می کند در صورتی که خودش به راحتی می تواند اقدام به تولید آن کند.

لطفا به این مطلب امتیاز دهید:

امتیاز کاربر: 4.48 ( 2 نتایج)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
0
    0
    سبد خرید
    Your cart is emptyReturn to Shop