استارت آپمقالات کسب و کار

باید و نبایدهای تصميم گيری برای داشتن کسب و کار موفق

بايدهای کسب و کار موفق :
1. صبر کنيد و به دنبال کسب و کاری باشيد که کاملا براي شما مناسب باشد. شما برای از دست دادن فرصت ها جريمه نخواهيد شد اما درصورت انتخاب نامناسب يا شکست می خوريد و يا سال ها زجر خواهيد کشيد. فرآيند انتخاب که نياز به برنامه ريزی فراوان و تجربه و دانش کافی دارد.

2. برای داشتن یک کسب وکار موفق باید فرصت طلب باشيد. غفلت يک اشتباه بزرگ است. يعنی نتوانيد فرصتی را که درست در مقابل شما است ببينيد.

3. برای رسیدن به موفقیت بايد اراده قوی و از خودگذشتگی لازم برای دستيابی به هدف تان را داشته باشيد.

4. بايد پيش از شروع به کار در مورد کسب و کاری که قصد راه اندازی آن را داريد، دانش فنی لازم را داشته باشيد.

5. سعي کنيد کسب و کاری را بيابيد که دارای پتانسيل اقتصادی بلندمدت باشد.

اين نصيحت را به خاطر داشته باشيد : به جایی برويد که گوی در حال رفتن به آن جا است ، نه جايی که الان هست .

6. به دنبال کسب و کاری باشيد که در بازار امروز و فردا رشد کند. بسياری فروشگاه های کوچک خرده فروشی ديگر از دور خارج شده اند زيرا فروشگاه هاي عظيمی چون شهروند، رفاه و سايرين اجناس را با امکانات بيشتر و قيمت کمتر ارائه می کنند. حداقل به لحاظ مکانی دنبال جايی باشيد که رقبای بزرگ شما را قورت ندهند.

7. در اکثر کسب و کارهای خدماتی شما قدرت قيمت گذاری داريد و می توانند مناسب باشند.

8. برای داشتن کسب و کار موفق اگر قصد توليد و فروش يک محصول را داريد، معايب و مزايای سپردن توليد به يک توليدکننده ارزان قيمت را مورد توجه قرار دهيد.

9. واقع بين باشيد. فريب سودهای کلان را نخوريد. سود کلان در صورتی به دست می آيد که کسب و کار درست را انتخاب کنيد و پيش از شروع آن همه موارد را به دقت مورد بررسی قرار داده باشيد.

١٠. براي ارزيابی ايده محصول يا خدمت خود سعي کنید حتما از ديدگاه مشتريان آتی به آن بنگريد و بفهميد چه چيزی محصول يا خدمت شما را برای ايشان جذاب مي کند.

تصویر بایدها و نبایدهای کسب و کار موفق

نبايدهای کسب و کار موفق :

1. کارآفرينی فعاليتی جدی است که با مخاطراتی نيز همراه است ، در صورتی که هنوز در تصميم خود برای راه اندازی يک کسب و کار ترديد داريد، نبايد دست به کار شويد.

2. به کارهايی که ممکن است بسيار چالش برانگيز باشند نپردازيد. بهتر است يک مانع يک متری را انتخاب کنيد تا اين که سعی کنيد از روی يک مانع هفت متری بپريد.

3. کسب و کار موفق نياز به سرمايه دارد. پيش از تخمين درست هزينه ها و پيش بيني منابع تامين مالی شروع به کار نکنيد.

4. اجازه ندهيد اعتماد به نفس بيجا سبب عدم تحليل دقيق شود. شما نبايد از شنيدن موارد منفی بترسيد؛ بسيار بهتر است که از آن ها آگاهی داشته باشيد و هر چه سريع تر با آن ها مواجه شويد.

5.کسب و کارهايی که بايد از آن ها پرهيز کرد، عرضه کالاهای مصرفی معمولی است. جايي که شما بايد تماما روی قيمت رقابت کنيد و بايد پايين ترين قيمت را داشته باشيد تا باقی بمانيد.

6.وجود شرايط و اطلاعات مبهم، ناقص، غيرقطعي، سازمان نيافته و غيرشفاف در شروع فعاليت هر کسب و کار طبيعی است. اين شرايط نبايد موجب هراس و دلسردی شما از ادامه کار شود تا بتوانید در کسب وکار موفق باشید.

7.يک ايده برای شروع يک کار را تنها به اين دليل که تکراری است کنار نگذاريد. بسياري موارد ايده های تکراری در عمل موفق تر از ايده های نوآورانه هستند.

8.لازمه یک کسب و کار سوآور این است که اگر از نحوه انجام برخي فعاليت ها همچون حسابداری اطلاعات کافی نداريد، به تنهايي عمل نکنيد و حتما از کسانی که در آن زمينه تخصص دارند مشاوره بخواهيد.

9.اجازه ندهيد صرف خلاقانه بودن يک ايده شما را بفريبد و چشم شما را به روی ساير واقعيات ببندد. پيش از سنجيدن همه جوانب (طبق مورد اول) کار خود را شروع نکنيد.

١٠. هنگام برآورد هزينه های راه اندازی خوش بين نباشيد، معمولا اقلام هزينه ای وجود دارند که تا پيش از شروع کار ناديده گرفته می شوند و سبب غير واقعی شدن تخمين های شما خواهند شد.

لطفا به این مطلب امتیاز دهید:

امتیاز کاربر: 3.05 ( 3 نتایج)
گردآورنده
تی توجیهی
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
0
    0
    سبد خرید
    Your cart is emptyReturn to Shop